Menu

Støtte til kontingentet

image

Der kan være situationer hvor forældre eller voksne kan have svært ved, at finde de penge der skal bruges til et kontingent i fodboldafdelingen.

Nogle kan også have et ønske om, at fordele betalingen af sæsonens kontingent over flere måneder. Der er der løsninger for.

 

Betaling over flere måneder:
Ønsker du at få spillet din kontingentbetaling op i flere portioner, så kontakt os i fodboldbestyrelsen på mailen bestyrelsen@fjordagerfodbold.dk. Skriv i mailen hvordan det for dig vil være bedst at få kontingent spillet op.
Du har selvfølgeligt også mulighed for, at tage direkte kontakt til en af os, du finder kontaktoplysninger ved at klikke på dette link: fodboldbestyrelsen.

 

Støtte til kontingentet:
I fodboldafdelingen har vi ikke nogen direkte mulighed for, at give tilskud til kontingentet, men der findes forskellige interesseorganisationer hvor vi kan søge hjælp. Her på DBUs hjemmeside kan man læse mere om disse muligheder. Læs om mulighederne her


Det kan være meget svært, at tage hul på snakken om, at man har behov for hjælp. Vil vil i fodboldafdelingen gøre alt, hvad der står i vores magt for, at forsøge at hjælpe. Vi synes det er bedre, at barnet komme ud og møder andre via fodbolden, end at de sidder hjemme og føler sig udenfor.
Så tag kontakt til den træner der er på årgangen for dit barn, fortæl vedkommende om din udfordring, og han/hun vil så tage kontakt til os i bestyrelsen og vi vil forsøge at skaffe hjælp via de kanaler der er henvist til tidligere her på siden.

 

Lad være med, at tage det som et nederlag at bede om hjælp, vi kan alle komme en situation hvor dette kan være nødvendigt, og det vigtigste er at dit barn får nogle oplevelser, i vores tilfælde via fodbolden.

;

HOVEDSPONSORER

;
Luk